Veelgestelde vragen


Tot welke datum kan ik mij aanmelden?
Uw kunt zich tot 31 mei 2018 inschrijven.


Ik heb de uiterste inschrijfdatum gemist. Kan ik toch nog komen?
Neem contact met ons op via collegedag@cbg-meb.nl. Geef in uw mail uw voorkeur voor een lezing of workshop door, dan kijken we wat er mogelijk is.


Waar is de CBG Collegedag?
De CBG Collegedag is op woensdag 13 juni 2018 in MediaPlaza van de Jaarbeurs.


Hoe laat gaan de deuren open?
De CBG Collegedag vindt plaats van 09.00 - 18.00 uur. Het plenaire ochtendprogramma start om 10.00 uur en de lezingen en workshops starten om 14.00 uur.


Wat kost het?
Uw deelname is gratis. Vooraf inschrijven is wel verplicht. Mocht u verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit uiterlijk 48 uur voor aanvang aan ons te laten weten via collegedag@cbg-meb.nl. De door u gereserveerde plaatsen bij de workshops kunnen dan door andere deelnemers worden ingenomen.

 

Hoe werkt de inschrijving?
Voor een volledig overzicht van het programma gaat u naar www.cbgcollegedag.nl. Uw inschrijving voor het programma regelt u via www.cbgcollegedag.nl/nl/Inschrijven.

 
Voor hoeveel sessies kan ik me inschrijven? 
U kunt zich inschrijven voor het plenaire ochtendprogramma en voor de workshops die starten vanaf 14.00 uur.


Mijn favoriete workshop is vol. Wat nu?
U kunt zich inschrijven voor een van de workshops. U kunt zich ook op 13 juni in de lunchpauze aan de balie melden. Mogelijk zijn er afmeldingen voor uw favoriete workshop en kunt u toch deelnemen.


Is het geaccrediteerd voor mij?
Nee, de CBG Collegedag is geen bijeenkomst met accreditatie.

 

Kan ik mijn gekozen programma wijzigen?
Ja, dat kan. Zo lang andere sessies beschikbaar zijn kunt u uw keuze gewoon wijzigen. Na voltooiing van uw registratie heeft u een e-mail gekregen met daarin een link en een persoonlijke registratiecode. Als u op deze link klikt, komt u direct in uw eerdere gemaakte sessiekeuze en kunt u via de knop “wijzigen” uw programma aanpassen of opnieuw samenstellen.

 

Ik ben mijn e-ticket kwijt. Wat nu?
Dat is geen probleem. U kunt een nieuw e-ticket aanvragen via collegedag@cbg-meb.nl. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw naam, organisatie en e-mail adres waarmee u geregistreerd heeft in de e-mail te vermelden, dan kunnen wij snel uw aanmelding terugvinden en u een nieuw e-ticket toesturen.

 

Ik ben verhinderd. Hoe kan ik me afmelden?
Mocht u verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit uiterlijk 48 uur voor aanvang aan ons te laten weten via collegedag@cbg-meb.nl. De door u gereserveerde plaatsen bij de workshops kunnen dan door andere deelnemers worden ingenomen.


Ik heb nog een andere vraag, waar kan ik terecht?
U kunt contact opnemen met het CBG via collegedag@cbg-meb.nl.

CBG Collegedag 2016

Kansen voor innovatie

Welke trends zijn er op het gebied van geneesmiddelenontwikkeling in Nederland?