Veelgestelde vragen


Tot welke datum kan ik mij aanmelden?
Uw kunt zich tot 20 mei 2019 inschrijven.


Ik heb de uiterste inschrijfdatum gemist. Kan ik toch nog komen?
Neem contact met ons op via collegedag@cbg-meb.nl. Geef in uw mail uw voorkeur voor een lezing of workshop door, dan kijken we wat er mogelijk is.


Waar is de CBG Collegedag?
De CBG Collegedag is op woensdag 5 juni 2019 in MediaPlaza van de Jaarbeurs.


Hoe laat gaan de deuren open?
De CBG Collegedag vindt plaats van 09.00 - 18.00 uur. Het plenaire ochtendprogramma start om 10.00 uur en het middagprogramma met workshops start om 13:50 uur.


Wat kost het?
Uw deelname is gratis. Vooraf inschrijven is wel verplicht. Let op: indien u onverhoopt verhinderd bent de Collegedag bij te wonen, wordt een bericht van verhindering, uiterlijk 48 uur voor aanvang, op prijs gesteld. U kunt ons bereiken via collegedag@cbg-meb.nl. Indien u zonder opgaaf van reden niet op de Collegedag verschijnt wordt een no-show tarief van €50,- ex. BTW in rekening gebracht voor de gemaakte kosten.

 

Hoe werkt de inschrijving?
Voor een volledig overzicht van het programma gaat u naar www.cbgcollegedag.nl. Uw inschrijving voor het programma regelt u via www.cbgcollegedag.nl/nl/Inschrijven.

 
Voor hoeveel sessies kan ik me inschrijven? 
U kunt zich inschrijven voor het plenaire ochtendprogramma en voor de workshops die starten vanaf 13.50 uur.


Mijn favoriete workshop is vol. Wat nu?
U kunt zich inschrijven voor een van de andere workshops. U kunt zich ook op 5 juni in de lunchpauze aan de balie melden. Mogelijk zijn er afmeldingen voor uw favoriete workshop en kunt u toch deelnemen.


Is het geaccrediteerd voor mij?
Accreditatie is toegekend voor openbaar apothekers (5 uur), ziekenhuisapothekers (3 uur) en farmaceutisch geneeskundigen (5 uur). Het is aan te raden uw BIG-nummer bij de hand te houden.

 

Kan ik mijn gekozen programma wijzigen?
Ja, dat kan. Zo lang andere sessies beschikbaar zijn kunt u uw keuze gewoon wijzigen. Na voltooiing van uw registratie heeft u een e-mail gekregen met daarin een link en een persoonlijke registratiecode. Als u op deze link klikt, komt u direct in uw eerdere gemaakte sessiekeuze en kunt u via de knop “wijzigen” uw programma aanpassen of opnieuw samenstellen.

 

Ik ben mijn e-ticket kwijt. Wat nu?
Dat is geen probleem. U kunt een nieuw e-ticket aanvragen via collegedag@cbg-meb.nl. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw naam, organisatie en e-mail adres waarmee u geregistreerd heeft in de e-mail te vermelden, dan kunnen wij snel uw aanmelding terugvinden en u een nieuw e-ticket toesturen.

 

Ik ben verhinderd. Hoe kan ik me afmelden?
Mocht u verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit uiterlijk 48 uur voor aanvang aan ons te laten weten via collegedag@cbg-meb.nl. De door u gereserveerde plaatsen bij de workshops kunnen dan door andere deelnemers worden ingenomen.


Ik heb nog een andere vraag, waar kan ik terecht?
U kunt contact opnemen met het CBG via collegedag@cbg-meb.nl.

CBG Collegedag 2016

Vertrouwen in medicijnen

Hoe staat het met het vertrouwen in medicijnen en wat kan beter?

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info